FCL VW DNV : PŠC Pezinok 1 : 0 (1 : 0)

FCL VW DNV : PŠC Pezinok
Lolo Moravec

Futbalisti Lokomotívy VW DNV nepoznajú od 25. augusta 2018 premožiteľa. Od tohto dátumu ťahajú nepretržitú sériu víťazstiev, či už na domácej, alebo súperovej pôde. Po ôsmich kolách majú na svojom konte 21 bodov. V tabuľke III. ligy sú na 3. mieste za druhou Račou len vďaka horšiemu skóre a 3 body za rezervou Slovana Bratislava. Tá je zatiaľ suverénom v súťaži, keď v ôsmich stretnutiach získala plný počet bodov.

píše: Lolo Moravec
autor kandiduje za poslanca miestneho zastupiteľstva DNV

Prvý polčas

V ôsmom kole III. ligy mala FCL VW DNV za súpera tabuľkového suseda zo 4. miesta PŠC Pezinok , ktorý strácal na Devínsku len dva body. Začiatok stretnutia domácej Lokomotíve vyšiel nad očakávanie. Už v 3. minúte sa ujala vedenia hlavičkou Ivana Betíka.

FCL VW DNV : PŠC Pezinok

Hráči Devínskej sa v prvom polčase usadili na dlhé minúty na polovici Pezinka. Rýchlou kombinačnou hrou sa snažili rozleptať defenzívu súpera. To sa im pomerne dobre darilo, ale z viacerých príležitostí však nevyťažili žiadny ďalší gólový zápis. Hostia v prvom polčase neznamenali pre devínskonoveskú bránu prakticky žiadne nebezpečie.

FCL VW DNV : PŠC Pezinok

Druhý polčas

Druhý polčas začal veľkou príležitosťou domáceho Jána Juščiaka. Brankár hostí Dušan Maluniak aj s potrebnou dávkou športového šťastia túto situáciu ustál. Pezinčania prvýkrát ohrozili Aymena Kroumu v bráne Lokomotívy z priameho voľného kopu. Výbornú strelu Jakuba Hronca však devínskonovoveský gólman efektne zlikvidoval. Úspešný strelec z prvého polčasu Ivan Betík na druhej strane dal možnosť po svoje jedovke vyniknúť svojmu náprotivku v bráne Pezinka. Domáci hráči si v ďalšom priebehu hry vytvorili ešte dve dobré príležitosti, no Ján Juščiak a ani Matheus Da Silva Lima neboli úspešní. Pezinku sa v závere stretnutia vyskytla príležitosť na skórovanie. V skrumáži slabá koncovka Dominika Kratochvíla však nemala šancu na úspech. V 90. minúte mohol potvrdiť víťazstvo druhým presným zásahom Radúz Bevelaqua. Brankár Dušan Maluniak však opäť potvrdil svoje kvality. FCL VW DNV : PŠC Pezinok 1 : 0 (1 : 0).

FCL VW DNV : PŠC Pezinok

Hlasy po stretnutí FCL VW DNV : PŠC Pezinok

FCL VW DNV : PŠC Pezinok Daniel Federl, tréner PŠC Pezinok: Prvý polčas nebol optimálny. Cez polčas sme si povedali čo musíme zlepšiť. Musíme zlepšiť pohyb a agresivitu, čo bolo lepšie v druhom polčase. My sa celkovo narobíme na gól a to nielen v tomto zápase. Dávame málo gólov a potom, keď dostaneme gól z jednej šance, ideme tak trochu do kolien. My sme sa v tom druhom polčase postavili na nohy . Bolo to fakt o tom jednom góle. Podľa môjho názoru, remíza by tomuto stretnutiu svedčila viac.

FCL VW DNV : PŠC Pezinok Jozef Balog, tréner FCL VW DNV: V 3. minúte sme dali gól, to nás malo naštartovať a aj chvíľu to tak vyzeralo. Mali sme šance, len my sme zle riešili herné situácie. Druhý polčas sme vybehli na súpera, tak ako sme si povedali v kabíne. Boli tam dve čisté šance, ale myslím si , že o ten jeden gól je naše víťazstvo zaslúžené.

FCL VW DNV : PŠC Pezinok Peter Caltík, hráč FCL VW DNV: Pezinok hral bojovný futbal, snažil sa kombinovať. Myslím, že sa nám darilo dobre prerušovať tie ich kombinácie. Dali sme gól hneď na začiatku, hralo sa nám ľahšie. Mali sme tam dve, tri šance na gól. Bohužiaľ to tam nepadlo, ideme ďalej. V Moste chceme zasa vyhrať. Uvidíme ako to pôjde ďalej.

Videoreportáž Lola Moravca

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *